XPENG ny offisiell bilpartner: –En veldig god match

05.05.2024

XPENG ny offisiell bilpartner: –En veldig god match

– Vi ønsker at flere skal oppdage gleden av elektrisk mobilitet, og velge bærekraftige transportmidler. Derfor er møtet mellom våre elektriske biler og et av verdens vakreste sykkelritt en veldig god match. Vi ønsker å vise at det finnes alternativer til tradisjonelle transportmidler, og Tour of Norway er en svært god arena for dette. Når vi i tillegg ser at XPENG og Tour of Norway har så sammenfallende verdisett er dette et naturlig samarbeid for oss, uttaler Claes Persson, direktør i Xpeng Motors (Norway) AS.

Med XPENG ved vår side er vi klare til å gjøre Tour of Norway 2024 til en uforglemmelig opplevelse for ryttere, tilskuere og vårt dedikerte team av frivillige. For Tour of Norway er miljø og bærekraft viktige verdier. Det er de også for XPENG. Bilmerket kan skilte med AAA-sertifisering i sin ESG rapport, noe som viser at de er blant de aller beste i klassen når det gjelder å bidra til det grønne skiftet. Inkludering og sosial bærekraft er også viktige verdier elbilmerket deler med sykkelrittet, noe som gjør at XPENG og Tour of Norway er en naturlig match.

I årets ritt stiller XPENG med 30 helelektriske rittbiler i form av XPENG G9 Long Range. Dette er en klasseledende elektrisk SUV med inntil 570 km rekkevidde, noe som gjør den ideell som følgebil i et sykkelritt hvor store avstander skal tilbakelegges. Bilens ultraraske ladefart med inntil 300 kW, vil også sørge for korte ladestopp underveis og gjør det mer bekymringsfritt for sjåførene. Bilen lader faktisk så raskt at den innehar NAF sin laderekord!

Nå er det bare å feste setebeltene - Tour of Norway 2024 er rett rundt hjørnet!