Repsol forsetter som generalpartner til 2025

Repsol forsetter som generalpartner til 2025

Repsol øker engasjementet sitt i norsk sykkelsport og fortsetter som generalpartner i Tour of Norway til 2025.

I 2021 tok Repsol steget opp fra hovedpartner til generalpartner i Tour of Norway og partnerskapet fortsetter nå til 2025.

Partnerskapet er et uttrykk for Repsol sitt vedvarende engasjement og investering i lokalsamfunnet, sykkelsporten, og utviklingen av norske sykkeltalenter.

Tidligere proffsyklist, Roy Hegreberg, som står bak rittet, er veldig glad for å ha Repsol med som generalpartner: “Repsol har vært med oss fra 2016 som en av de største partnere både i Tour des Fjords, Hammer Stavanger og nå Tour of Norway. Repsols bidrag er avgjørende for at vi skal kunne arrangere et så stort ritt som Tour of Norway og få verdens beste syklister til å sykle i verdens flotteste kulisser. At avtalen nå blir til 2025 gir oss ro til å fokusere på å skape størst mulig folkefest de neste årene”.

Om forlengelsen av partnerskapet uttaler Grethe Foldnes, kommunikasjonssjef i Repsol Norge: ”Samarbeidet har vært en god mulighet til å støtte sykkelsporten ,idretten og hele den fantastiske regionen som vi er en del av. I tillegg ser vi at dette samarbeidet gir stolte og motiverte medarbeidere. Det gir oss også en mulighet til å engasjere medarbeidere i ulike aktiviteter som vi arrangerer i forbindelse med rittet og gjennom året”.

Om Repsol:

Repsol er ett av verdens ledende multienergiselskaper og organisasjonen har drevet virksomhet i Norge siden 2003. Som et av de største energiselskapene er Repsol til stede i hele verdikjeden fra leting og produksjon, transformasjon, utvikling og kommersialisering av en effektiv, bærekraftig og konkurransedyktig energi.

Repsol driver sin virksomhet på norsk sokkel gjennom sitt heleide datterselskap Repsol Norge AS. Repsol Norges kontor er lokalisert i Stavanger.

Les mer om Repsol her