Coop blir Hovedpartner på Tour of Norway 2022

Foto: Kjetil Birkedal Pedersen

Coop blir Hovedpartner på Tour of Norway 2022

Coop og Tour of Norway fortsetter samarbeidet til dette års ritt, som blir arrangert: 24-29 mai.

Coops videre samarbeide er et uttrykk for våre felles engasjement for å inspirere og motivere alle som driver med trening og fysisk aktivitet, og alle som har lyst til å få mer aktivitet i hverdagen. Coop er veldig aktiv i norsk idrett, hvor selskapet er samarbeidspartner i både fotball, ski, friidrett og sykkel. Coop er også partner for sykkellaget Team Coop som deltar i Tour of Norway .

Om det videre samarbeidet, sier rittdirektør Roy Hegreberg: “Vi er veldig fornøyd med det videre samarbeidet med Coop. Organisasjonen bak Tour of Norway eies av idretten, og Coop eies av forbrukerne. Med Coop´s store idrettssatsing er det er en naturlig link mellom oss, da vi både ønsker å skape ekstraordinære idrettsarrangementer og støtte norsk idrett litt ditt”.

Om Coop: 

Coop er en av Norges største dagligvareaktør. Coop skiller seg fra konkurrentene ved å være en forbrukereid organisasjon. Gjennom medlemskap i et samvirkelag er det Coops 2 millioner medeiere som eier virksomheten.

Coops form for verdiskaping handler ikke om å gjøre noen få personer rike, men å skape verdier for de mange. Dette gjenspeiles i selskapets visjon – det skal lønne seg å velge Coop.

Les mer om vår hovedpartner her