Ledertrøyene for Tour of Norway 2022

Foto: Szymon Gruchalski

Ledertrøyene for Tour of Norway 2022

Vi er stolte av å presentere ledertrøyene fra Santini for årets utgave av Tour of Norway

24.-29. mai skal rytterne kjempe seg gjennom den spektakulære naturen i Norge.

Å ha på seg en ledertrøye i et etapperitt som Tour of Norway er en stor ting for rytterne. Derfor er vi stolte av å kunne presentere ledertrøyene fra Santini for årets utgave av rittet.

Repsol ledertrøye
Den oransje Repsol ledertrøyen vil bli båret av rittets sammenlagtleder. I 2021-utgaven hadde Ethan Hayter (Ineos Grenadiers) på seg trøyen fra start til slutt.

Coop poengtrøye
Den mørkeblå Coop poeng-trøyen vil bli båret av sammenlagtlederen i poengklassifiseringen. I fjor vant Mike Teunissen (Team Jumbo-Visma) den sammenlagte poengklassifisering.

Spinn.no bakketrøye
Den hvite- og blåprikkete Spinn.no bakketrøyen vil bli båret av sammenlagtlederen i bakkekonkurransen. I 2021 vant Anthom Charmig (Uno-X Pro Cycling Team) sammenlagtseieren i denne konkurransen.

Repsol ungdomstrøye
Den hvite Repsol ungdomstrøyen vil bli båret av den beste rytteren under 25 år i sammenlagtstillingen. I fjor vant Mattias Skjeldmose (Trek-Segafredo) denne konkurransen.

Om våre partnere

Repsol er ett av verdens ledende multienergiselskaper og organisasjonen har drevet virksomhet i Norge siden 2003 med utgangspunkt fra Stavanger. Selskapet opererer i 26 land, og sysselsetter i overkant av 24.000 mennesker. Som et av de største energiselskapene er Repsol tilstede i hele verdikjeden fra leting og produksjon av olje og gasstil transformasjon, utvikling og kommersialisering av en effektiv, bærekraftig og konkurransedyktig energi.

Coop er Norges nest største dagligvareaktør. Coop skiller seg fra konkurrenterne ved å være en forbrukereid organisasjon. Gjennom medlemskap i et samvirkelag er det Coops nærmere 1,9 millioner medeiere som eier virksomheten.

Spinn.no er totalleverandør av sykkelutstyr i alle prisklasser. Spinn har i dag 6 butikker fra Oslo til Haugesund og over 70 medarbeidere hvor de fleste er, eller har vært, aktive syklister. Det gir deg trygghet for at du får riktig sykkel, riktig tilbehør og maksimal sykkelglede. Alle Spinnbutikker har eget sykkelverksted med dyktige mekanikere og profesjonell service