Repsol forsetter som General Partner til Tour of Norway

Foto: Kjetil Birkedal Pedersen

Repsol forsetter som General Partner til Tour of Norway

​Repsol fortsetter som den største partneren i 2022-utgaven av Tour of Norway 24.-29. mai.

I fjor tok Repsol steget opp fra Hovedpartner til General Partner for Tour of Norway og partnerskapet fortsetter i 2022.  Partnerskapet er et uttrykk for Repsol sitt vedvarende engasjement og investering i lokalsamfunnet, sykkelsporten, og utviklingen av norske sykkeltalenter.

Tidligere proffsyklist, Roy Hegreberg, som står bak rittet er veldig glad for å ha Repsol med som General Partner: “Repsol har vært med oss fra 2015 som en av de største partnere både i Tour des Fjords, Hammer Stavanger og nå Tour of Norway. Repsols bidrag er avgjørende for at vi skal kunne arrangere et så stort ritt som Tour of Norway og få verdens beste syklister til å sykle i verdens flotteste kulisser”.

Om forlengelsen av partnerskapet uttaler Grethe Foldnes, kommunikasjonssjef i Repsol Norge: «Samarbeidet har vært en god mulighet til å støtte sykkelsporten og idretten og hele den fantastiske regionen som vi er en del av. I tillegg ser vi at dette samarbeidet gir stolte og motiverte medarbeidere. Det gir oss også en mulighet til å engasjere medarbeidere i ulike aktiviteter som vi arrangerer i forbindelse med rittet og gjennom året”.

Om Repsol:

Repsol er ett av verdens ledende multienergiselskaper og organisasjonen har drevet virksomhet i Norge siden 2003. Som et av de største energiselskapene er Repsol tilstede i hele verdikjeden fra leting og produksjon, transformasjon, utvikling og kommersialisering av en effektiv, bærekraftig og konkurransedyktig energi.

Repsol driver sin virksomhet på norsk sokkel gjennom sitt heleide datterselskap Repsol Norge AS. Repsol Norges kontor er lokalisert i Stavanger.

Les mer om Repsol her